Groot denken en gewoon doen

Met vallen en opstaan leeft Monique haar levensmissie, om zo de wereld mooier na te laten dan dat zij haar heeft aangetroffen. De wereld van nu vraagt om een andere aanpak als we een gezonde toekomst tegemoet willen gaan. Groot denken en gewoon doen. Dat is Monique in een paar steekwoorden.

De lezingen van Monique zijn interactief en non conventioneel, en de veranderingen die zij voorstaat zijn vooral makkelijk door te voeren in je dagelijks leven, of je onderneming. Vanuit haar persoonlijke ervaring neemt ze je mee in hoe zij burgers bewust maakt van hun aangeleerde patronen en ze leert hoe ze anders kunnen kiezen op zowel sociaal, vitaal als circulair gebied.

Supermarkt als nieuwe kerk

de zeepkist opDe supermarkt is de kerk van vroeger. Dat is de visie van Jumbo Monique. In de supermarkt komt alles samen, deze fungeert net als de kerk in vroeger dagen als spil in een lokaal ecosysteem. Een uitstekend podium dus om middels tips, feiten en weetjes de burger mee te nemen in hoe je duurzaamheid, sexy, dichtbij en simpel toepasbaar maakt je eigen leven.

Verandermanagement

Natuurlijk vraagt een visie als deze andere competenties van de supermarktmedewerker, want voor het uitvoeren van hospitality en supermarkttheater, en het vertellen van verhalen is de traditionele retailer niet opgeleid. Om de omslag te kunnen maken is verandermanagement daarom noodzakelijk.

Jeelink

Om een visie als bovenstaand omschreven zichtbaar te krijgen en in de praktijk te kunnen brengen, is de stichting Jeelink opgericht. Jeelink staat voor het ‘linken’ tussen mensen, producten en de samenleving, met als doel vanuit een circulaire gedachte mee te werken aan de kanteling van onze samenleving, zodat deze voor volgende generaties een mooie plek is om te vertoeven.

In haar lezing vertelt Monique over haar ontwikkeling, over het ontstaan van Jeelink en hoe Jeelink buiten de muren van haar winkels organisch verder groeit en nu een groot bereik heeft in de kop van Noord-Holland.

Wil je Monique ontmoeten? Neem dan contact op met ons.

Aanbieding

Bij afname van minimaal 50 exemplaren van Voorbij de THT en 50 Jeelink bewustwordingsspellen (setprijs 30 euro, excl. BTW), krijg je Monique er gratis bij

(met uitzondering van eventuele reis- en verblijfkosten).