Skip to content

Mijn eerste podcast

Mijn eerste podcast

Een paar weken terug had ik het met mijn vader over wat een podcast was, en wie er wanneer naar luisterde. Ik vertelde hem wat dit was en dat mensen dit vaak beluisteren tijdens het autorijden, hardlopen of wandelen, maar dat ik er zelf nog geen ervaring mee had. Toen ik in de avond thuis kwam en mijn mail opende zag ik tot mijn verbazing een verzoek van Caroline Kwint-Schenk van Succesvol Balanceren om mee te werken aan een podcast. Daarin zou ik geïnterviewd worden over mijn leven en de balans die ik hierin gevonden heb. En na een eerste telefonische ontmoeting geschiedde het een week later. Ik kreeg de tip om de game headset van mijn zoon te gebruiken. Dit om zoveel mogelijk bijgeluiden weg te laten. Vele eerste keren voor mij, de eerste keer een podcast opnemen, de eerste keer een zoommeeting, en de eerste keer een game headset op. Nieuwsgierig hoe de podcast geworden is ga dan naar www.succesvolbalanceren.nl/Monique-Ravenstijn

Veel luisterplezier!

handtekening Monique Ravenstijn
 
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lees ook

 
Column Distrifood september 2020
Samenspelen verbindt!! Weten wie je bent en waar...
‘Nog-net-vers eten kun je weggeven’
“Ik hoop dat de raad van bestuur het...