Stoelendans

Mag het ietsje meer zijn?

Monique Ravenstijn & Bert Bargboer.

StoelendansEen succesvolle zakenvrouw staat op het punt haar winkel te verkopen. Tot ze een oud-CEO ontmoet die ervan droomt zijn eigen supermarkt te runnen. Monique Ravenstijn en Bert Bargboer besluiten een unieke samenwerking aan te gaan.

Beiden zijn retail-beesten pur sang. Bert is doorgegroeid naar de boardrooms, met zijn nette pakken, de invloed en de lease auto’s. Nu gaat hij terug naar de vloer van de supermarkt, de plek waar hij ooit begonnen is en waar zijn werkelijke geluk ligt. Monique wil juist het podium op, om de missie, visie en strategie te delen van Jumbo Monique en Jeelink, een stichting die als doel heeft om de wereld mooier achter te laten dan dat we haar aangetroffen hebben.

Stoelendans gaat over leiderschap, in al haar vormen. Zowel persoonlijk als zakelijk. Zowel als ondernemer, op de werkvloer als in de boardroom. Openhartig en optimistisch geven Monique en Bert een kijkje achter de schermen van de supermarkt. Confronterend en non-conformistisch laten ze zien hoe ze gebruikmaken van instinctief management. Een unieke samenwerking op basis van zachte kracht in plaats van keiharde kpi’s.

Laat je dan inspireren door het verhaal van Monique en Bert, die alles anders doen dan anders. Zij zwemmen tegen de stroom in. Biedt de corona-crisis de golf van verandering zodat ze de wind in de zeilen krijgen?

Dit boek kost 19,95 euro. Bestellen? Klik hier.