Skip to content

Supermarkt en ruimte

Supermarkt en ruimte

Enige weken terug ben ik door Daan Merkx en Jeroen van der Weerd gevraagd of ik mee wilde werken aan een podcast. Deze zou gaan over mij als vrijzinnige supermarkt ondernemer. Over hoe ik uitdagingen om-denk binnen mijn bedrijven, over hoe de zachte kant van het ondernemen onderdeel uitmaakt van mijn bedrijfsvoering en hoe dit uiteindelijk allemaal samenvalt in het draaien van projecten.

Nieuwsgierig geworden : https://lnkd.in/d7wHZ_n

Laat je nog even horen wat je ervan vond? Zou ik leuk vinden.

handtekening Monique Ravenstijn
 
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lees ook

 
Jumbo Monique neemt ‘eerste de beste aan’ en dat werkt goed
ZWAAGDIJK/HEERHUGOWAARD - Jumbo-Ondernemer Monique Ravenstijn is enthousiast over...
Nieuwe wegen
Nieuwe wegen bewandelen is, buiten superleuk en leerzaam,...